ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ PILATES HOUSE

Στο Pilates House έχουμε δημιουργήσει για σας ένα ζεστό περιβάλλον αναζωογόνησης. Πρόκειται για τη μοναδική δυναμική μέθοδο εκγύμνασης κατά την οποία κυριαρχεί η αρμονία και η ουσιαστική συνέργεια μεταξύ σώματος και πνεύματος. Τα μαθήματα γίνονται ατομικά γιατί είναι απαραίτητο όταν ασκείστε να καθοδηγείστε μέχρι να αποκτήσετε εξοικείωση με τα όργανα και μέσω της επανάληψης των ασκήσεων να συνειδητοποιήσετε το σώμα σας, να ταξιδέψετε σε αυτό και τέλος να το διορθώσετε.

 

Με τη μέθοδο Pilates αποκτάτε σωματική αυτογνωσία. Και αυτή είναι η σημαντικότερη διαφορά του Pilates με τις συνήθεις ασκήσεις σε γυμναστήρια οι οποίες γίνονται με μηχανήματα. Μέσω του Pilates μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε αρμονικά όλες τις ομάδες των μυών του σώματος σας, ακόμα και αυτές που δεν γνωρίζατε πως υπήρχαν, με ρυθμό και ροή.

 

Δουλεύετε το σώμα σας εκ των έσω, δηλαδή από τις εσωτερικές μυϊκές ομάδες προς τις εξωτερικές και έτσι τα αποτελέσματα της εκγύμνασης έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από αυτά της συμβατικής γυμναστικής. Η μέθοδος Pilates απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, να γυμναστούν αποτελεσματικά ή ακόμα και να θεραπευτούν από διάφορες παθήσεις. Οι ασκήσεις μπορούν με απόλυτη ασφάλεια να εκτελεστούν από ανθρώπους με παλαιότερα τραύματα ή κακώσεις των μυών, καθώς επίσης και από ανθρώπους που έχουν να ασκήσουν το σώμα τους χρόνια.

 

Η μέθοδος Pilates βελτιώνει προβλήματα της σπονδυλικής στήλης και καθώς είναι αρκετά ασφαλής και ήπια, απευθύνεται και σε εγκύους, παιδιά και υπερήλικες. Παράλληλα, μπορεί να ενταχθεί στο προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης αθλητών για ουσιαστικότερα αποτελέσματα.

 

Το Pilates αποτελεί, για όσους το γνώρισαν, τρόπο ζωής!